Heb je een stedentrip naar Málaga gepland en wil je een auto huren? Dan kun je dit al online doen. Op de luchthaven van Málaga zijn meerdere autoverhuurbedrijven gevestigd waar je je online gereserveerde auto kunt ophalen. Je vindt er de volgende bekende verhuurbedrijven:
– Europcar
– Sixt
– Hertz
– Avis

Voor veel vakantiegangers is het vliegveld van Málaga het vertrekpunt van een rondreis door Andalusië. Op de luchthaven zijn dan ook diverse autoverhuurbedrijven gevestigd. In de aankomsthal zijn de balies van de bekende autoverhuurbedrijven gevestigd. Andere, kleinere bedrijven zijn buiten het vliegveld gevestigd.

Huur een auto bij een bekend bedrijf

Aangezien er erg veel vraag is naar huurauto’s, zijn er veel autoverhuurbedrijven die hun diensten op of net buiten de airport aanbieden. Als je een auto wilt huren bij een autoverhuurbedrijf, dan raden wij je aan om altijd eerst even de reviews te lezen. Je weet dan of een bedrijf betrouwbaar is of niet. Huur altijd een auto bij een verhuurbedrijf met een betrouwbaar imago. Vaak zijn dit de grotere, bekende bedrijven als Avis, Europcar, Hertz en Sixt.
Als je van tevoren een auto online reserveert, ben je vaak voordeliger uit, dan wanneer je dit ter plekke op de luchthaven doet. Ook weet je dan zeker dan je een auto tot je beschikking hebt.

De meeste autoverhuurbedrijven kunnen de auto ook afleveren bij je accommodatie. Zo kun je met het openbaar vervoer naar Málaga reizen en hier eerst het centrum te bezoeken. Een aantal dagen later kun je dan met de auto de omgeving buiten de stad verkennen.