Op zoek naar goedkope vliegtickets voor vluchten naar Málaga? Dan hebben wij de beste deals voor jou gemaakt. Je hoeft hier dus alleen nog maar je vliegticket te boeken. Natuurlijk is er wel een prijsverschil tussen de diverse aanbieders. Ook verschilt de prijs weer per seizoen. In de wintermaanden en het voor- en najaar zijn er meer goedkope vluchten naar Málaga, dan in de zomermaanden en de schoolvakanties.

In het hoogseizoen en de schoolvakanties zijn de vluchten naar Málaga niet goedkoop. Geen enkele aanbieder biedt dan vliegtickets aan voor een lage prijs. Boek je ticket dan ook zo vroeg mogelijk. Door dit te doen, kun je vaak profiteren van een fijne vroegboekkorting.

Enkele tips

Natuurlijk wil je een zo laag mogelijk prijs voor je ticket betalen. Zo houd je meer geld over voor je vakantie in Málaga. Er zijn een aantal trucjes om voordelig een ticket te boeken:

  1. Blijf de prijzen vergelijken: ben je van plan om op vakantie of stedentrip naar Málaga te gaan? Boek dan niet direct een ticket, maar vergelijk de prijzen met elkaar. Deze kunnen per aanbieder enorm verschillen. Door een prijsvergelijking te maken, vind je al snel de voordeligste tickets
  2. Kies voor een ander vliegveld: kijk niet alleen naar vluchten vanaf Schiphol, maar kies eens voor een ander, kleiner vliegveld. Soms zijn de vluchten vanaf Rotterdam of Eindhoven een stuk voordeliger.
  3. Goedkope vluchten naar Málaga? Vlieg dan buiten de weekenden om. Meestal zijn de ticketprijzen een stuk voordeliger op een doordeweekse dag, dan op vrijdag, zaterdag of zondag.

Meer over goedkope vliegtickets naar Málaga

Vanaf Schiphol vertrekken er het hele jaar door dagelijks vluchten naar Málaga Airport. Verder vertrekken er ook meerdere keren per week vluchten vanaf Rotterdam en Eindhoven. De vlucht naar Málaga duurt ruim 2,5 uur. De vluchten gaan vrijwel altijd rechtstreeks. Je bent dus binnen een korte tijd in het zonnige zuiden, waar je kunt genieten van de Spaanse zon!

Meestal is het een stuk voordeliger om een vlucht te boeken bij een lowbudget-luchtvaartmaatschappij. Zo bieden Transavia, Vueling en Ryanair voordelige vluchten naar Málaga aan. Het hele jaar door kun je hier betaalbare tickets boeken.